Solkorten

Solkorten


Solkorten är, precis som namnet antyder, avsedda att sprida värme, kärlek och glädje. Varje kort har sin unika funktion. Du kan använda dem som meditationsobjekt, för att träna din intuition och medialitet eller för vägledning till dig själv och andra. I boken som följer med finns ett förslag till tolkning och en affirmation till varje kort.


Solkorten har skapats genom inspiration och som ett samarbete mellan Vendela Cederholm som står för texten i boken och Christina Eriksson som har skapat de vackra konstverken.


Pris: 280 kr plus frakt 45 kr

Rabatt: Köper du 2 ex eller flera är priset 200kr/ex plus frakt (frakt för 2 ex är 45 kr)


Personuppgiftspolicy


AntalSolkorten


60 st kort med tillhörande bok för meditation, reflektion och vägledning. Korten är 60x80mm och boken är i liggande A5 format. Här ser du ett exempel på en sida i boken med kort och text.


Återkoppling från kunder


”Solkorten har jag uppskattat med hela mitt hjärta och själ, de gav mig så vackra budskap som stämde bra in på mig, har använt dem i min meditation också och det var intressant”

”Jag har kommmit kontakt med dessa på en drömgrupp jag är med i. Vi använder korten som lite av vägledning för var vi står här och nu och jag kan inte säga annat än att det är fantastiska.”.

På TV kan vi se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i ”Det Okända”

 

kontakt@vendelacederholm.se

Copyright @ Vendela Cederholm All Rights Reserved

Vendela Cederholm


Medium och lärare på Academy for Inner Potential

Bilder

Tv